4,7(3)
Fenkoli-tomaattipasta – helppo ja maukas arkiruoka
Kasvis
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Maistuva fenkoli-tomaattipasta pelastaa arkena, kun haluat nopeasti valmista pöytään. Kastikkeeseen lisätään tomaattia kolmessa eri muodossa sekä reilu loraus omenamehua.
19.12.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1 (300 g)fenkoli
1sipuli
4tomaattia
3valkosipulinkynttä
1/2 dloliiviöljyä
2 rkltomaattipyreetä
2 dlomenatäysmehua
1 tlfenkolinsiemeniä (murskattuna)
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
1 rs (250 g)kirsikkatomaatteja
1/2 rkubasilikaa
Lisäksi
300 gtagliatellea

Leikkaa fenkoli, sipuli ja tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota fenkolia ja sipuleita öljyssä pannulla 5 minuuttia. Lisää tomaattikuutiot ja pyree. Kaada joukkoon omenamehu. Mausta murskatuilla fenkolinsiemenillä, suolalla ja pippurilla.

Keitä kannen alla 10–15 minuuttia, kunnes fenkoli on pehmeää. Lisää lopuksi kirsikkatomaatit.

Viimeistele tuoreella basilikalla. Tarjoa fenkoli-tomaattikastike keitetyn pastan kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo