Appelsiininen juustokakku ja tuhti brownie samassa suupalassa! Fazerina-juustokakkubrownie saa maistelijat huokailemaan onnesta
1 h 10 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 40 min
Kaksin kaunihimpi! Jos rakastat sekä brownieta että juustokakkua, tämä appelsiini-suklaaherkku on sinua varten. Fazerina-juustokakkubrownieta riittää pienikin pala.

Reseptin ainekset 20 palaa
200 gvoita
100 gtummaa suklaata
2 (à 37 g)Fazerina-suklaapatukkaa
3munaa
2 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
1½ dlhasselpähkinöitä
1½ dlvehnäjauhoja
1/4 tlsuolaa
Juustotäyte
400 gappelsiinituorejuustoa
1½ dltomusokeria
2munaa
2 tlappelsiininkuoriraastetta
1 tlvaniljasokeria
Viimeistely
kumkvatteja tai appelsiiniviipaleita
Fazerina-juustokakkubrownie – ohje:
- Paloittele voi ja suklaat kattilaan ja sulata. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Lisää jäähtynyt voi-suklaaseos.
- Rouhi pähkinät karkeasti veitsellä. Lisää jauhot, pähkinät ja suola taikinaan. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20 × 30 cm).
- Sekoita juustotäytteen ainekset. Levitä täyte pohjan päälle. Vedä veitsellä kierteitä massan läpi, jotta saat marmoroidun pinnan.
- Paista 175-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia, kunnes juusto - täyte hieman ruskettuu reunoista. Jäähdytä kylmäksi. Viimeistele browniepalat kumkvateilla tai appelsiiniviipaleilla.