Maku

Etanat tattivoissa

40 min
0
0

Etanat tattivoissa

GL
MU
0
0
Teksti Merja Tammi
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

Tattivoi

  • 1 kplsipulia
  • 100 gherkkutatteja
  • 200 gvoita
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 24 kpletanoita

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN25 min

Silppua sipuli ja herkkutatit. Sulata pannulla 50 g voita ja paista sipulitattiseosta pannulla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Älä kuitenkaan ruskista.

Soseuta sipulitattiseos sauvasekoittimella ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Sekoita loppu voi sieniseokseen ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pane neljän etanapannun jokaiseen kuuteen koloon yksi etana ja etanan päälle nokare tattivoita. Paista tirisevän kuumaksi noin 250-asteisessa uunissa. Varaa kuumennukseen kuutisen minuuttia.

Tarjoa tattipannut heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä