Maku

Espanjalainen peruna-makkarapannu

25 min
{
Aktiivinen25 min
Passiivinen
4.42
0
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (4 annosta)

  • 200 gchorizo-makkaraa
  • 5 kplkeitettyä perunaa
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplpaprikaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 dloliiveja (mustia)
  • 1 rklkapriksia
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 3 rklpersiljaa (hienonnettuna)
Tulosta

Leikkaa makkarat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja lohko keitetyt perunat. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Puhdista ja kuutioi paprika. Paahda makkarat pannulla ilman rasvaa molemmin puolin. Kumoa lautaselle. Paista perunat makkaroiden rasvassa rapeapintaisiksi. Lisää sipulit, paprikat ja tarvittaessa tilkka öljyä. Kuullota 5 minuuttia. Kumoa makkarat ja oliivit pannulle. Mausta kapriksilla, sitruunamehulla, suolalla, mustapippurilla ja persiljalla. Tarjoa espanjalainen peruna-makkarapannu heti salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.42
Kommentoi »