Maku

Erkin erikoisvohvelit

40 min
4
0

Erkin erikoisvohvelit

MU
GL
0
4
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 2 1/2 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 2 dlmaitojauhetta (rasvaton)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 5 dlrasvatonta maitoa
  • 1/2 dlvoita (sulatettuna)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN15 min

Aloita Erkin erikoisvohvelien teko sekoittamalla kulhossa jauhot, maitojauhe ja suola.

Vatkaa joukkoon maito ja voisula vähän jäähtyneenä. Anna taikinan turvota vartin verran. Paista vohveleiksi.

•Voitele vohveliraudan paistopinnat hyvin, sillä taikina on tarttuvaista.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä