Lumilautailija Enni Rukajärven punajuuripastassa maistuvat feta ja cashewpähkinät – nappaa koukuttava resepti!
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Lumilautailija Enni Rukajärven suosikkipastassa maistuvat punajuuri, feta ja kookoskerma. Paahdetut cashewpähkinät viimeistelevät kastikkeen.
KA
MU
4
Kuvat
Julkaistu 2.3.2017

Lumilautailija Enni Rukajärven punajuuripastassa maistuvat feta ja cashewpähkinät – nappaa koukuttava resepti!
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 350 gpastaa (spagettia tai tagliatellea)
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 200 gherkkusieniä
- 4 (500 g)punajuurta
- 1 rklrypsiöljyä
- 200 gfetajuustoa
- 2 1/2 dlkookoskermaa
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 2 dlcashewpähkinöitä
Enni Rukajärven punajuuripasta – ohje:
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Viipaloi herkkusienet. Kuori ja raasta punajuuret raastimen karkealla terällä.
- Kuullota sipulit öljyssä. Lisää herkkusienet ja paista, kunnes sienet ruskistuvat hiukan.
- Lisää punajuuriraaste ja jatka paistamista sekoitellen 5 minuuttia. Lisää kastikkeen joukkoon murusteltu feta ja kookoskerma. Keitä vielä 5 minuuttia, kunnes punajuuri on kypsää. Jos kastike on liian paksua, lisää tilkka pastan keitinlientä tai vettä.
- Mausta punajuurikastike suolalla ja pippurilla.
- Lisää lopuksi cashewpähkinät. Voit paahtaa ne halutessasi pannulla ennen lisäämistä.
- Yhdistä pasta ja kastike. Nauti punajuuripasta heti.