Maku

Lumilautailija Enni Rukajärven punajuuripastassa maistuvat feta ja cashewpähkinät – nappaa koukuttava resepti!

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Lumilautailija Enni Rukajärven suosikkipastassa maistuvat punajuuri, feta ja kookoskerma. Paahdetut cashewpähkinät viimeistelevät kastikkeen. 
KA
MU
4
4
Julkaistu 2.3.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 350 gpastaa (spagettia tai tagliatellea)
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 gherkkusieniä
  • 4 (500 g)punajuurta
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 200 gfetajuustoa
  • 2 1/2 dlkookoskermaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dlcashewpähkinöitä
Tulosta

Enni Rukajärven punajuuripasta – ohje:

  1. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Viipaloi herkkusienet. Kuori ja raasta punajuuret raastimen karkealla terällä.
  3. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää herkkusienet ja paista, kunnes sienet ruskistuvat hiukan.
  4. Lisää punajuuriraaste ja jatka paistamista sekoitellen 5 minuuttia. Lisää kastikkeen joukkoon murusteltu feta ja kookoskerma. Keitä vielä 5 minuuttia, kunnes punajuuri on kypsää. Jos kastike on liian paksua, lisää tilkka pastan keitinlientä tai vettä.
  5. Mausta punajuurikastike suolalla ja pippurilla.
  6. Lisää lopuksi cashewpähkinät. Voit paahtaa ne halutessasi pannulla ennen lisäämistä.
  7. Yhdistä pasta ja kastike. Nauti punajuuripasta heti.
4 kommenttia