Maku

Eestiläiset sipsit

20 min
0
0

Eestiläiset sipsit

LA
MA
MU
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Timo Maijala
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 6 kplruisleipäviipaletta
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 3 kplvalkosipulinkynttä

Päälle

  • 200 gsavustettua siikaa
  • 2 rkltuoretta timjamia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Leikkaa ruisleipä sipsipaloiksi. Hiero pintaan valkosipulia ja kostuta palat oliiviöljyssä.
Paahda sipsit miedolla lämmöllä grillissä rapeiksi.
Sipaise pintaan halutessasi voita ja nauti savu- tai graavisiian kanssa alkupaloina.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä