Maku

Dukkahpaneroitu siika ja tomaatti-mozzarellasalsa

55 min
4
0

Dukkahpaneroitu siika ja tomaatti-mozzarellasalsa

MU
GL
0
4
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gsiikaa

Dukkah

  • 1 dlkurpitsansiemeniä
  • 1 dlauringonkukansiemeniä
  • 3/4 dlseesaminsiemeniä
  • 1 dlmaapähkinöitä
  • 2 rklkorianterinsiemieniä
  • 2 rklsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 kplsitruunaa

Tomaatti-mozzarellasalsa

  • 5 kpltomaattia (kuutioituna)
  • 300 gmozzarellajuustoa (kuutioituna)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN20 min

Paahda dukkahiin kurpitsan-, auringonkukan- ja seesaminsiemeniä, maapähkinöitä tai manteleita ja korianteria kuivalla pannulla. Jauha jäähtynyt seos tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunan raastetulla kuorella.

Sekoita tomaatti- ja mozzarellakuutiot ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta jääkaappiin.

Kääntele ja painele siikafileet dukkahissa ja paista pannulla kypsiksi.

Tarjoa dukkahpaneroidun siian lisäkkeenä tomaatti-mozzarellasalsaa ja couscousia.

•Mausta tomaatti-mozzarellasalsa tuoreella basilikalla.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä