Kotivinkki

Currykatkaravut

0
0

Currykatkaravut

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 200 gkatkarapuja
  • 250 gpakaste-herneitä
  • öljyä
  • 2 tlcurrytahnaa
  • 1 dlappelsiinimehua
  • 1 tlsokeria
  • ½ tlsuolaa
  • muutamakevätsipuli

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata katkaravut ja herneet pak- kauksen ohjeen mukaisesti.

2. Kuumenna öljy pannulla ja lisää currytahna pannulle. Sekoita tasaiseksi ja lisää katkaravut ja herneet joukkoon.

3. Lisää appelsiinimehu, sokeri ja suola pannulle ja sekoita tasaiseksi. Kypsennä kastiketta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Silppua kevätsipuli kastikkeeseen. Kastike saa jäädä hyvin sakeaksi.

4. Tarjoile currykatkaravut täysjyvä- nuudeleiden tai pastan kanssa.
 

Vinkki!

Voit käyttää punaisen tahnan sijaan myös vihreää currytahnaa, sen mukaan mitä jääkaapistasi löytyy.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä