Maku

Curry-nakkikeitto – perinteinen arkiruokasuosikki saa uutta potkua mausteista ja sulatejuustosta

30 min
5
0

Curry-nakkikeitto on perinteisen nakkikeiton mausteisempi versio. Liemeen sekoitetaan myös vahvaa Koskenlaskija-sulatejuustoa, mikä tuo soppaan ihanaa täyteläisyyttä.
Tulosta
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness

Ainekset (8 annosta)

Curry-nakkikeitto

  • 2 lvettä
  • 1luomulihaliemikuutio
  • 1 pktvahvaa sulatejuustoa (Koskenlaskija)
  • 2 rklcurryjauhetta
  • 1 tlluomuyrttisuolaa
  • 2 tlvalkosipulijauhetta
  • 4–5 dlkasviksia ja juureksia (esim. kukkakaalia, parsakaalia, porkkanaa, perunaa)
  • 1iso sipuli
  • 400 gnakkeja

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Curry-nakkikeitto valmistuu näin:

  1. Kiehauta vesi ja lisää lihaliemikuutio. Paloittele sulatejuusto ja lisää liemeen. Sekoita kunnes juusto on sekoittunut nesteeseen. Anna porista miedolla lämmöllä. Mausta liemi currylla, yrttisuolalla ja valkosipulijauheella.
  2. Pilko kasvikset ja nakit. Silppua sipuli.
  3. Lämmitä paistinpannu ja lisää öljy. Paista nakkeja ja sipulia pannulla, kunnes sipulit hieman pehmenevät ja nakit saavat väriä. Mausta nakit ja sipulit yrttisuolalla, mustapippurilla ja valkosipulijauheella.
  4. Lisää kasvikset ja nakit kattilaan. Anna porista hetken ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita.

Vinkki!

Etsitkö perinteistä ohjetta? Kurkkaa helpon ja nopean nakkikeiton resepti täältä!

MITÄ PIDIT?
5