Maku

Crème caramel – paahtunut sokeri ja silkkinen kerma ovat vastustamaton yhdistelmä

1 h 45 min
GL
0
0

Crème caramel on elegantti klassikkojälkiruoka, joka tekee vaikutuksen mutta on helppo valmistaa. Kiehauta ensin sokerisiirappi, sitten kerma ja kerrosta molemmat annosvuokiin. Tätä versiota ei kumota perinteiseen tapaan, vaan herkun saa lusikoida suoraan kiposta.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

Creme caramel

  • 1 dlsokeria
  • 3 rklkiehuvaa vettä
  • 3 dlmaitoa
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1vaniljatanko
  • 3munaa
  • 3/4 dlsokeria

Koristelu

  • 12karpaloa
  • 1 rkltomusokeria

Tee näin

1 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
0