Maku

Sinihomejuusto-coleslaw – varhaiskaali ja kesäkasvikset saavat lisämakua homejuustomurulla maustetusta kastikkeesta

1 h 20 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen1 h
Sinihomejuusto-coleslaw tuo uuden tuulahduksen perinteiseen kaalisalaattiin. Ota sinihomejuusto-coleslaw amerikkalaiseen tyyliin osaksi grillijuhlaa ja tarjoa salaatti hiilloksella kypsennettyjen herkkujen kanssa.
GL
4.25
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (6 annosta)

  • ½varhaiskaalia
  • 1kesäporkkana
  • 1kesäsipuli

Kastike

  • 170 gsinihomejuustoa
  • 2 dlmajoneesia
  • ½ dlmaustamatonta jogurttia
  • 1 rklsitruunamehua
  • ¼ tlmustapippuria
Tulosta

Sinihomejuusto-coleslaw valmistuu näin:

  1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja porkkana lanteiksi. Viipaloi kesäsipuli varsineen. Nosta kasvikset kulhoon.
  2. Murustele homejuusto.
  3. Sekoita majoneesi, jogurtti, sitruunamehu, pippuri ja homejuustomuru keskenään. Kaada kastike kasvisten päälle ja sekoita.
  4. Anna salatin maustua tunnin ajan ennen tarjoamista.

Vinkki!

Jos sinihomejuusto ei iske, vaihda se fetajuustomuruihin

MITÄ PIDIT?
4.25