Chorizolla täytetty porsaan kylkirulla

4.5
1

Chorizolla täytetty porsaan kylkirulla

Porsaan kylkirulla toimii jouluna kinkun sijasta tai ihan normaalin arkeen sellaisenaan
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 2 kgporsaan kylki (luuton)
  • 2 tlsuolaa
  • 2 tlmustapippuria
  • 1 kplfenkolia
  • 250 gchorizomakkaraa
  • 1 kplsipuli
  • 3 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 kplappelsiini

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Silppua sipuli, valkosipuli ja fenkoli

Paloittele chorizomakkarat pieneksi paloiksi

Leikkaa porsaan kylki sivusuunnassa auki ja avaa kylki (Poista mahdollinen luu, mikäli kylki luullinen)

Mausta kylki suolalla ja pippurilla

Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää chorizot

Ruskista chorizot ja lisää sitten pannulle sipuli ja fenkoli

Paista kunnes sipuli ja fenkolit ovat pehmenneet

Nosta pannu liedeltä ja lisää sekaan valkosipuli. sekoita.

Lado täyte ja appelsiinin raastettu kuori kyljen päälle ja rullaa kylki rullalle niin, että rasvapuoli jää ylöspäin. Sido paistilangalla kiinni. mausta pinnalta vielä suolalla ja pippurilla

Nosta kylkirulla 120 asteiseen uuniin ja paista 2½ tuntia

Nosta sitten lämpötilä 250 asteeseen ja paista vielä 10min

Anna rullan jäähtyä 15min ennen paloiksi leikkaamista

Säästä vuokaam jäänyt liemi ja purista sekaan appelsiinin mehu. Kuumenna liemi ja kaada rullan päälle

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä