Maku

Chorizoa punaviinissä

30 min
0
0

Chorizoa punaviinissä

Helppo ja herkullinen tapas.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 250 glenkki kesto chorizoa
  • ½ kplsipuli
  • 1 rkltuoretta rosmariiniä hienonnettuana
  • 2,5 dlpunaviiniä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • 1 rkltuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Poista chorizosta kuori. Leikkaa chorizo vinoiksi viipaleiksi, jotka ovat muutaman sentin paksuisia. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja lisää chorizot leikkuupinta alaspäin pannulle. Paista kunnes pinta on saanut kunnolla väriä ja muuttunut rapeaksi. Käännä chorizoviipaleet ympäri ja paista myös toiselta puolelta. Lisää sipuli ja kuullota hetki. Lisää punaviini ja rosmariini, kuumenna kiehuvaksi. Anna hautua keskilämmöllä, kunnes 2/3 viinistä on haihtunut. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Ripottele pinnalle tuoretta lehtipersilijaa ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä