Kotivinkki

Suklaahippukeksit – sisältä mehevät pikkuleivät maistuvat taivaallisilta maitolasillisen kera

30 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Suklaahippukeksit eli suklaakeksien amerikanserkut Chocolate Chip Cookiesit hurmaavat sinutkin! Jätä keksit aavistuksen raaoiksi, jotta ne jäävät sisältä ihanan meheviksi.
0
0
Julkaistu: 17.2.2016


Ainekset (40 kpl)

Suklaahippukeksit

  • 200 gvoita
  • 1 ½ dlsokeria
  • 1 ½ dlfariinisokeria
  • 2kananmunaa
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlsoodaa
  • 200 gtummaa suklaata
  • (2 dlsuolapähkinöitä
Tulosta

Suklaahippukeksit leivotaan näin:

1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit keskenään. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sokeri-voiseokseen sekoittaen. Rouhi suklaa ja halutessasi pähkinät työlaudalla ja lisää ne taikinaan.

3. Nostele taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jätä suklaahippukeksien väleihin tilaa, sillä ne leviävät vähän.

4. Kypsennä suklaahippukeksejä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes reunat ovat saaneet hiukan väriä. Jätä keksit aavistuksen raaoiksi, jotta ne ovat ihanan meheviä. Tarjoile suklaahippukeksit esimerkiksi maitolasillisen kera.

Kommentoi »