Chimichurri-kastike ja grillipihvi

5
0

Chimichurri-kastike ja grillipihvi

Mehevän grillipihvin paras kaveri on yrttisen raikas chimichurri-kastike. Yrttien ja sipulien yhdistelmä on koukuttava kun ne sekoittaa hyvään oliiviöljyyn ja punaviinietikkaan. Lusikoi kastiketta juuri grillistä tulleiden pihvien päälle!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 annosta)

Kastike

  • 1 kpltuoretta korianteria (ruukku)
  • 1/2 kpltuoretta silolehtipersilijaa (ruukku)
  • 2 rkltuoretta oreganoa
  • 1 kplpunasipuli
  • 3 kplvalkosipulinkynsiä
  • 1 1/2 dloliiviöljyä
  • 3/4 dlpunaviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

Grillattavaksi

  • porsaan kassleria
  • kesäsipulia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Silppua korianteri, persilja ja oregano. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset kulhossa. Lisää joukkoon oliiviöljy ja punaviinietikka. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua jääkaapissa noin tunti.

Grillaa kasslerpihvit ja kesäsipulit. Lusikoi pihvien päälle kastiketta.

Vinkki!

Kokeile chimichurria myös marinadina!

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä