Maku

Chili-valkosipuliparsa

25 min
4
0

Chili-valkosipuliparsa

GL
KA
LA
MU
0
4
Teksti Antti Heikkilä
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 16 kplparsaa (vihreä)
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 kpltuoretta chiliä
  • 1/2 dlvoita (laktoositon)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Kuori parsat kevyesti ja leikkaa pätkä tyvestä pois. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilit, ja paista ne kevyesti pannulla voissa, miedolla lämmöllä. Kumoa seos lautaselle odottamaan ja nosta parsat pannulle. Anna kypsyä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi parsojen joukkoon chili-valkosipuliseos ja mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoa chili-valkosipuliparsat kokonaisena paahdetun lampaankyljen ja uunissa paahdettujen kasvisten kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä