Maku

Chili-omenahilloke ja pientilajuustoja

5 h 30 min
MU
4.33
1


 

Tulosta
Teksti Jaakko Nuutila
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (1 annosta)

  • 3 kplomenaa (talvi)
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 1 kpltuoretta chiliä

Lisäksi

  • 200 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Lumolan Sinikko)
  • 200 gkutunjuustoa (Someron Kuttu Ville)

Tee näin

5 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN5 h

Kuori omenat ja leikkaa ne lohkoiksi. Poista siemenkota ja viipaloi omenat. Pane omenapalat sokerin ja hienonnetun chilin kanssa kattilaan ja anna olla viisi tuntia jääkaapissa. Nosta kattila liedelle ja anna kiehua parikymmentä minuuttia.

Jäähdytä chili-omenahilloke ja tarjoa pienitilajuustojen ja leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.33