Maku

Chili-omenahilloke ja pientilajuustoja

5 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
5 h
MU
4.3
1
Julkaistu: 30.3.2008


Ainekset (1 annosta)

  • 3 kplomenaa (talvi)
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 1 kpltuoretta chiliä

Lisäksi

  • 200 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Lumolan Sinikko)
  • 200 gkutunjuustoa (Someron Kuttu Ville)
Tulosta

Kuori omenat ja leikkaa ne lohkoiksi. Poista siemenkota ja viipaloi omenat. Pane omenapalat sokerin ja hienonnetun chilin kanssa kattilaan ja anna olla viisi tuntia jääkaapissa. Nosta kattila liedelle ja anna kiehua parikymmentä minuuttia.

Jäähdytä chili-omenahilloke ja tarjoa pienitilajuustojen ja leivän kanssa.

1 kommentti