Maku

Chili-makkarasoppa

40 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
MU
3.3
0
Julkaistu: 15.10.2005


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 8 kplperunaa
  • 2 kplporkkanaa
  • 70 gpalsternakkaa
  • 2 kpllehtiselleriä (varsi)
  • 200 glenkkimakkaraa
  • 70 gpurjoa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tlchilirouhetta
  • 12 dlvettä
  • 1 1/2 kpllihaliemikuutiota

Pinnalle

  • 4 rklpersiljaa (silputtuna)
Tulosta

Kuori ja paloittele perunat ja juurekset. Pese ja silppua lehtisellerin varret. Kuori ja kuutioi lenkkimakkara. Viipaloi purjo, kumoa viipaleet siivilään ja huuhtaise nopeasti kylmällä, juoksevalla vedellä. Kuumenna öljy kattilassa, lisää chilirouhe ja kiehauta. Lisää vesi, liemikuutiot, juurespalat ja lehtisellerisilppu. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 2 minuuttia. Lisää perunakuutiot ja keitä 10 minuuttia.

Paahda makkarakuutiot teflonpannussa ja lisää ne sekä purjoviipaleet kattilaan. Kypsennä noin 5 minuuttia. Lisää makkarakeittoon persiljasilppu pinnalle.

Nauti chili-makkarasoppa hyvän leivän kanssa.

Kommentoi »