Kotivinkki

Porocarpaccio ja puolukkamajoneesi

45 min
0
0

Porocarpaccio valmistetaan mureasta sisäfileestä. Kun se saa seurakseen puolukkamajoneesin, on makuelämys liki täydellinen.
Tulosta
Kuvat Sami Repo

Ainekset (4 annosta)

Porocarpaccio

  • 250 gporon sisäfileetä
  • 2 rklvoita
  • ½ tlsuolaa
  • 1 rklkatajanmarjoja
  • 2 rklhyvää oliiviöljyä
  • 1 dlraastettua parmesaania

Puolukkamajoneesi

  • ½ dlmajoneesia
  • ½ dlpuolukoita
  • 1 rklrosmariinia
  • ripaus sokeria ja suolaa

Lisäksi

  • puolukoita
  • maalaisleipää

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
0