Sulata kattilassa voi ja 200 g paloiteltua suklaata matalalla lämmöllä. Sekoita kunnes seos on tasaista. Anna jäähtyä.
Vatkaa sähkövatkaimella kananmunat, sokeri ja vanilja vaaleaksi vaahdoksi 15 minuutin ajan.
Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita jauhot ja suklaa-voiseos vaahtoon.
Rouhi jäljellä oleva suklaa (150 g) reiluksi paloiksi ja sekoita ne taikinaan. Anna taikinan seisoa 10 minuuttia.
Lusikoi ruokalusikalliset taikinaa leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä tilaa keksien leviämiselle.
Paista 175 asteessa 10 minuuttia kunnes keksit ovat kypsät ja pinta halkeilee. Anna jäähtyä.
Valmista täyte. Vatkaa tomusokeri, maapähkinävoi ja voi ilmavan pehmeäksi 5 minuutin ajan sähkövatkaimella.
Lisää täytteeseen kuohukerma ja vanilja ja vatkaa pari minuuttia.
Levitä täytettä kekseille ja paina toinen keksi päälle kanneksi. Säilytä jääkaapissa.
Kokeile tehdä kekseistä miniversioita!