Maku

Broilerivokki

1 h 20 min
4
0

Broilerivokki

GL
LA
MA
MU
0
4
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat A-lehtien kuvatoimitus
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 rklsoijakastiketta
  • 2 rklosterikastiketta
  • 1/2 kpllimettiä
  • 350 gmaustamattomia broilerinsuikaleita
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 50 gpurjoa
  • 250 gkiinankaalia
  • 2 kplporkkanaa
  • 100 gherneenpalkoja
  • 40 gmaissia (mini)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h

Sekoita keskenään soija- ja osterikastike sekä limetin mehu. Kääntele broilerinsuikaleet marinoitumaan seokseen noin tunniksi.

Kuumenna öljy vokkipannussa. Lisää öljyyn hienonnettu valkosipuli sekä halkaistu, huuhdeltu ja viipaloitu purjo. Kuullota sipuliseosta noin minuutin ajan.

Ota broilerinsuikaleista ylimääräinen marinadi talteen ja lisää lihat pannuun. Kääntele niitä pari minuuttia.

Lisää pannulle pilkottu kiinankaali ja suikaloidut porkkanat. Sekoita joukkoon loppu marinadi.

Lisää lopuksi herneenpalot ja minimaissit. Kypsennä broilerivokkia vielä muutama minuutti. Mausta vokki suolalla ja pippurilla.

Tarjoa broilerivokki jasmiiniriisin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä