Maku

Broilerivartaat – mehevät herkkupalat saavat makunsa hedelmäisen mausteisesta jogurttimarinadista

4 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Broilerivartaat maistuvat niin arkena kuin vaikka rennoissa juhlissakin! Makeanmausteiset vartaat maistuvat yhtä herkullisilta kuumina tai jäähtyneinä tarjoiltuna.
GL
MU
0
0
Julkaistu: 17.6.2022


Reseptin ainekset (14 kpl)

  • 1 pkt (600 g)kanan ohutleikkeitä

Marinadi

  • 1 dlpaksua, maustamatonta jogurttia
  • ½ dlmangochutneyta
  • ½ dllimenmehua
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 tltomaattipyreetä
  • 2 tlgaram masalaa
  • 1 tlkuivattua chiliä
  • 1 tlsuolaa

Lisäksi

  • 14pientä varrastikkua
  • 1 rkukorianteria
Tulosta

Broilerivartaat – ohje:

  1. Leikkaa kanaleikkeet pitkiksi siivuiksi noin (3 × 10 cm).
  2. Yhdistä kulhossa marinadin ainekset ja laita kanasuikaleet marinadiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
  3. Liota puisia varrastikkuja vedessä 30 minuuttia.
  4. Ota kanat marinadista, valuta ylimääräinen marinadi pois. Pujottele suikaleet varrastikkuihin.
  5. Peitä uunipelti foliolla ja laita vartaat pellille. Paista vartaita grillivastuksen alla 250-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Käännä vartaat paiston puolivälissä.
  6. Koristele broilerivartaat hienonnetulla korianterilla juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Sekoita paksusta jogurtista (2 dl) ja mangochutneysta (3 rkl) vartaille nopea kastike.

Kommentoi »