Kotivinkki

Broilerisalaattipatongit – tarjoa jenkkityylinen broilerisalaatti rapeaksi paahdetun leivän päällä

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Broilerisalaattipatongit yhdistävät jenkkityylisen broilerisalaatin ja paahdetut leivät suolaisiksi herkkupaloiksi. Piimäpohjainen ja ranch-tyylinen salaattikastike tekee patongeista supermehevät.
0
0
Julkaistu: 17.7.2020


Ainekset (14 kpl)

  • 2kypsää kanan grillikoipea
  • 10retiisiä
  • 2kevätsipulia
  • 2esikeitettyä maissia
  • 5 dlrucolaa

Kastike

  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rklmajoneesia
  • ¾ dlpiimää
  • 1 rklraastettua parmesaania
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ tilsuolaa

Lisäksi

  • 1maalaispatonki
  • 2 rklöljyä
Tulosta

Broilerisalaattipatongit valmistetaan näin:

  1. Perkaa broilerin liha luuttomaksi ja nahattomaksi ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi kulhoon. Viipaloi retiisit ja hienonna kevätsipulit. Leikkaa maisseista jyvät irti. Lisää kasvikset rucolaa lukuun ottamatta broilerin joukkoon.
  2. Hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään ja kaada kastike salaatin joukkoon.
  3. Leikkaa patonki noin sentin viipaleiksi. Sudi viipaleille öljyä ja paahda 200 asteessa 5–7 minuuttia. Käännä viipaleet paistamisen aikana.
  4. Kääntele noin puolet rucolasta salaatin joukkoon. Lusikoi salaatti paahdetuille patonkiviipaleille. Ripottele loppu rucola valmiiden leipien päälle.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »