Maku

Broilerirulla

1 h
5
0

Broilerirulla

GL
LA
MU
0
5
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 1000 gmarinoituja broilerinfileitä (minuutti)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 rkltuoretta rosmariinia

Täyte

  • 1 dlkuivattua aprikoosia (silputtuna)
  • 75 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (murusteltuna)
  • 1/2 dlsuolapähkinöitä (rouhittuna)

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

Leikkaa paistopussi auki arkiksi ja levitä se työpöydälle.

Nuiji broileripihvejä tarvittaessa ohuemmiksi ja asettele ne suorakaiteen muotoon 25 × 35 sentin kokoiseksi levyksi paistopussiarkin päälle. Asettele pihvit mahdollisimman tasaisesti eli laita ohuimpia kohtia limittäin.

Ripottele päälle mausteet sekä täyteaineet. Kääri levy tiukaksi rullaksi paistopussin avulla ja sulje päät pussinsulkijoilla.

Tähän asti voit valmistella ruoan juhlaa edeltävänä päivänä.

Nosta broilerirulla uunivadille ja kypsennä 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Anna broilerirullan vetäytyä pyyhkeellä peitettynä noin 15 minuuttia. Leikkaa käärön toinen pää auki ja valuta kertynyt neste pois. Poista pussi.

Leikkaa broilerirulla viipaleiksi terävällä veitsellä.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä