0(0)
Broileripullatikut pekonilla höystettynä – näppärää pikkusuolaista juhlapöytään
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Puolessa tunnissa valmistuvia broileripullatikkuja valmistaa helposti kerralla suurenkin määrän. Pullat pyöritellään broilerin jauhelihasta ja tarjoillaan vitsikkäästi suolatikkuun tökättynä.
2.11.2020
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
noin 30 kpl
4viipaletta pekonia
1salottisipuli
1 rklrypsiöljyä
1 dlruokakermaa
1 dlkorppujauhoja
1kananmuna
1 tlsuolaa
1 tlpaprikajauhetta
mustapippuria myllystä (muutama kierros)
1 dlhienonnettua lehtipersiljaa
400 gbroilerin jauhelihaa

Broileripullatikut tehdään näin:

  1. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paista ne öljytilkassa pinnoitetulla pannulla kypsiksi.
  2. Mittaa kerma ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin viisi minuuttia. Lisää joukkoon pekoni-sipuliseos, muna, mausteet, yrtit ja jauheliha. Pyörittele palloiksi.
  3. Paista pannulla voi-öljyseoksessa tai 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Työnnä suolatikut kypsiin broileripulliin.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo