Broileripullatikut pekonilla höystettynä – näppärää pikkusuolaista juhlapöytään

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Puolessa tunnissa valmistuvia broileripullatikkuja valmistaa helposti kerralla suurenkin määrän. Pullat pyöritellään broilerin jauhelihasta ja tarjoillaan vitsikkäästi suolatikkuun tökättynä.
0
0
Julkaistu 2.11.2020


Reseptin ainekset (noin 30 kpl)

  • 4viipaletta pekonia
  • 1salottisipuli
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 dlruokakermaa
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 1kananmuna
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • mustapippuria myllystä (muutama kierros)
  • 1 dlhienonnettua lehtipersiljaa
  • 400 gbroilerin jauhelihaa
Tulosta

Broileripullatikut tehdään näin:

  1. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paista ne öljytilkassa pinnoitetulla pannulla kypsiksi.
  2. Mittaa kerma ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin viisi minuuttia. Lisää joukkoon pekoni-sipuliseos, muna, mausteet, yrtit ja jauheliha. Pyörittele palloiksi.
  3. Paista pannulla voi-öljyseoksessa tai 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Työnnä suolatikut kypsiin broileripulliin.
Kommentoi »