
Sekoita jauhot ja suola kulhossa.
Lisää voi ja nypi jauhojen kanssa murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi pikkuhiljaa taikinaa kädellä sekoittaen, kunnes saat kiinteän taikinan.
Kääri taikina kelmuun ja nosta jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.
Kuori ja silppua sipuli. Kuori porkkana ja kuutioi se. Huuhdo sellerinvarret ja viipaloi. Kuutioi broileri.
Kuullota sipuli, porkkana ja selleri pannulla voissa. Lisää jauhot ja sekoittele kasviksiin. Lisää kanaliemi ja maito pannulle koko ajan sekoitellen. Kiehauta kastike ja keitä noin 5 minuuttia. Lisää kastikkeeseen broileri, herneet, maissi ja mausteet. Kaada kastike pyöreään piirasvuokaan (Ø 22 cm). Voit valmistaa piiraan myös pienissä annosvuoissa.
Kauli taikina piirasvuokaa hieman suuremmaksi pyöreäksi levyksi. Nosta kansi piiraan päälle ja vuoan reunoille. Painele reunat haarukalla. Voitele broileripiiras munalla.
Paista broileripiirasta 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Tähän paistokseen voit käyttää kypsän broilerin loput ja haluamiasi kasviksia.