Maku

Broileripihvit ja paistettu pinaatti

25 min
5
0

Broileripihvit ja paistettu pinaatti

GL
LA
MA
MU
0
5
Lämpimät intialaiset mausteet ja hyvät lisäkkeet nostavat tavalliset broileripihvit uudelle tasolle. Suosittelemme!
Teksti Taina Salovaara
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplbroilerin rintafileitä

Mausteseos

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tljuustokuminaa
  • 1 tlgaram masalaa
  • 1 tlcurrya
  • 3/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlchilijauhetta
  • 1/4 tlmustapippuria

Paistettu pinaatti

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 200 gpinaattia (baby)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 1/4 tlsuolaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Broileripihvit ja paistettu pinaatti valmistuvat näin:

Nuiji fileet tasapaksuisiksi.

Sekoita mausteet öljyyn. Hiero mausteseos broileripihvien pintaan. Anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia.

Kuumenna tilkka öljyä pannulla.

Paista broileripihvejä hyvällä lämmöllä noin 4 minuuttia per puoli.

Nosta pannu pois levyltä, peitä kannella ja anna broileripihvien tekeytyä sillä välin, kun paistat pinaatin.

Kuumenna öljy, lisää huuhdotut ja valutetut pinaatit sekä valkosipulit. Kuumenna sekoitellen pari minuuttia. Mausta paistettu pinaatti kevyesti suolalla.

Tarjoa paistettu pinaatti broilerinpihvien kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä