Maku

Broilerinmaksavartaat

1 h 30 min
3.7
2

Broilerinmaksavartaat

GL
LA
MA
MU
2
3.7
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gbroilerinmaksaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 170 gpekonia
  • 1 dltuoretta salviaa
  • 5 kplkesäsipulia (punaista)

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h

Sulata maksat pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta ja kuivaa talouspaperiin. Ripottele pintaan suolaa ja mustapippuria.
Leikkaa 8 pekoniviipaletta puoliksi ja levitä ne leikkuulaudalle. Nosta salvianlehti jokaiselle pekonipalalle ja kääri maksapalan ympärille. Pujota neljä pekoni-maksapakettia vuorotellen sipulinlohkojen kanssa neljään vartaaseen.
Grillaa broilerinmaksavartaita miedolla lämmöllä välillä käännellen. Broilerinmaksa on herkullisimmillaan hieman punertavana. Koristele broilerinmaksavartaat halutessasi tuoreilla salvianlehdillä.
•Tarjoa lisänä kapriskastiketta, vihreää salaattia ja grillattuja perunavartaita, joihin voit pujottaa edellisen päivän ylijääneet keitetyt perunat.

MITÄ PIDIT?
3.7
Katso myös nämä