Maku

Broilerinkoivet ja korianteripasta

1 h 10 min
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (3 annosta)

Korianteripesto

  • 2 dltuoretta korianteria
  • 5 kplkevätsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 3 rkltuoretta inkivääriä (murskattuna)
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 rklsoijakastiketta

Lisäksi

  • 450 gbroilerin koipi-reisiä
  • 300 gpastaa (tagliatelle)

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN50 min

Leikkaa korianterit ja kevätsipulit saksilla pienemmiksi, käytä myös korianterin varret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki peston ainekset kulhossa ja soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.

Irrota broilerin nahka lihasta työntämällä peukalo lihan ja nahan väliin. Levitä nahan alle noin 1 rkl pestoa. Nosta broilerinkoivet uunivuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin tunti.

Broilerien paistuessa, keitä pasta runsaassa vedessä al dente. Valuta ja sekoita joukkoon 2–4 rkl pestoa makusi mukaan.

Tarjoa pestolla maustetut broileriinkoivet yhdessä korianteripastan kanssa.

Pesto säilyy jääkaapissa 3–4 päivää, voit käyttää sitä levitteenä leivällä tai salaatin höysteenä.
MITÄ PIDIT?
0