Maku

Broileri-saltimbocca grillissä

30 min
0
0

Broileri-saltimbocca grillissä

Broilerin fileet säilyvät mehukkaina grillissä kun ne kietoo ilmakuivattuun kinkkuun.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 kpl)

  • 6 kplmaustamattomia broilerin ohutfileitä
  • 12 kpltuoreita salvian lehtiä
  • 6 kplswartswaldin kinkku viipaleita (savustettua ilmakuivattua kinkkua)
  • 6 kplcocktailtikkuja
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • öljyä grillaamiseen

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Ota broilerin ohutfileet huoneenlämpöön tuntia ennen grillausta. Asettele broilerinfileen kummallekin puolelle salvian lehti. Kiedo broilerinfilee schwarzwaldin kinkkuun ja kiinnitä coctailtikulla. Schwarzwaldin kinkun voi tarvittaessa korvata tavallisella ilmakuivatulla kinkulla.

Sudi hiukan öljyä broilerinfileiden pintaan. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Grillaa broileri-saltinboccat grillissä molemmilta puolilta kypsiksi. Tarjoile esimerkiksi uusien perunoiden ja kananmuna-caesarsalaatin kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä