Maku

Broileri-kvinoavuoka

1 h 10 min
4
2

Broileri-kvinoavuoka

GL
MA
MU
2
4
Tässä on arki-illan pelastus! Simppeli broileri-kvinoavuoka syntyy vain viidestä raaka-aineesta, yhdessä vuoassa.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 3 dlkvinoaa
  • 1000 gbroilerin koipi-reisiä (3 kpl)
  • 800 gtomaattimurskaa (2 prk yrteillä maustettua murskaa, esim. Mutti)
  • 1/2 dlsoijakastiketta
  • 1 tlkuivattua timjamia

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN1 h

Huuhtele kvinoa tiheässä siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Valuta ja kumoa kvinoa tilavaan uunivuokaan.

Yhdistä tomaattimurska, soija ja timjami.

Nosta broilerinkoivet kvinoan päälle. Levitä päälimmäiseksi tomaattimurska-mausteseos.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 50–60 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä