Kotivinkki

Broccolinipasta – täyteläinen pastaherkku trendikkäästä varsiparsakaalista

40 min
KA
0
0

Broccolinipastassa varsiparsakaalin seurassa rapsahtelevat pähkinät. Chilin potkua tasoittamaan lisätään aromikasta parmesaania ja tuorejuustoa. Tämän parempaa kasvispastaa et tule löytämään!
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

Broccolinipasta

  • 300 gspagettia
  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 250 gvarsiparsakaalia eli broccolinia
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • ¼ tlchilihiutaleita
  • 1 ryrttimaustettua tuorejuustoa (200 g)
  • (½–1 dl pastan keitinvettä)
  • 1 dlcashewpähkinöitä

Lisäksi

  • 50 gparmesaanijuustoa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Broccolinipasta valmistuu näin:

  1. Pane spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan ja keitä al denteksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita hetki. Paloittele varsiparsakaalit ja lisää ne pannulle. Kuumenna hetki sekoitellen. Mausta ja lisää tuorejuusto. Sekoita ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä, kunnes kastike on sopivan juoksevaa. Keitä hetki.
  3. Valuta spagetti ja kumoa kastikkeen joukkoon. Sekoita kastike tasaisesti spagettiin.
  4. Lisää paahdetut ja rouhitut cashewpähkinät. Tarjoa broccolinipasta parmesaaniraasteen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0