Broccolinipasta – täyteläinen pastaherkku trendikkäästä varsiparsakaalista
40 min
{
Aktiivinen
40 minPassiivinen
Broccolinipastassa varsiparsakaalin seurassa rapsahtelevat pähkinät. Chilin potkua tasoittamaan lisätään aromikasta parmesaania ja tuorejuustoa. Tämän parempaa kasvispastaa et tule löytämään!
KA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 29.8.2018

Broccolinipasta – täyteläinen pastaherkku trendikkäästä varsiparsakaalista
Reseptin ainekset (4 annosta)
Broccolinipasta
- 300 gspagettia
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1 rklrypsiöljyä
- 250 gvarsiparsakaalia eli broccolinia
- ½ tlsuolaa
- ¼ tlmustapippuria
- ¼ tlchilihiutaleita
- 1 ryrttimaustettua tuorejuustoa (200 g)
- (½–1 dl pastan keitinvettä)
- 1 dlcashewpähkinöitä
Lisäksi
- 50 gparmesaanijuustoa
Broccolinipasta valmistuu näin:
- Pane spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan ja keitä al denteksi.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita hetki. Paloittele varsiparsakaalit ja lisää ne pannulle. Kuumenna hetki sekoitellen. Mausta ja lisää tuorejuusto. Sekoita ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä, kunnes kastike on sopivan juoksevaa. Keitä hetki.
- Valuta spagetti ja kumoa kastikkeen joukkoon. Sekoita kastike tasaisesti spagettiin.
- Lisää paahdetut ja rouhitut cashewpähkinät. Tarjoa broccolinipasta parmesaaniraasteen kanssa.

Meghan Marklen helppo ja herkullinen kesäkurpitsabolognese villitsee! Tässä on "superkermaisen" pastan salaisuus – nappaa resepti

Kurpitsacarbonara
Maku

Artisokkapasta – täyden kympin herkku täynnä vastustamatonta makua
Maku

Parmesaani-tattipasta – makuelämys, joka vie ajatukset Italiaan
Maku

Sienipestopasta – suppilovahveroista surautettu pesto on rakkautta ensi haarukallisella
Maku

Lihapullapasta kuin paikan päällä Italiassa – ota talteen helppo resepti
Maku

Kaalicarbonara – herkullinen pekonipasta savoijin- tai lehtikaalin kera
Kotivinkki

Cacio e pepe – roomalainen klassikko eli mustapippuripasta
Maku