Maku

Brittien paistikääröt

25 min
MU
GL
0
0


 

Tulosta
Teksti Matleena Lahti
Kuvat Juha Juntto

Ainekset (8 annosta)

  • 170 gpekonia
  • 150 gvihreitä papuja (pakaste)
  • 1 dlhillosipuleita
  • 120 gsmetanaa
  • 1 tlpiparjuurta (raastettuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 500 gnaudanpaistia (paahto)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Levitä silputtu pekoni kylmälle pannulle ja kuumenna, kunnes pekoni on ruskistunut. Anna jäähtyä.

Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä ne kylmässä vedessä. Hienonna osa pavuista (n. 1 dl) sekä hillosipulit.

Sekoita keskenään pekoni-, papu-, hillosipulisilppu sekä smetana. Mausta seos piparjuurella, suolalla ja pippurilla.

Kiepauta paistiviipaleista ruusukkeita ja täytä keskustat. Lisää brittien paistikäärövadille pitkiä papuja.

•Voit myös paistaa kokonaisen paahtopaistin ja viipaloida sen kylmänä todella ohueksi.

MITÄ PIDIT?
0