1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuaiset seokseen vatkaten.
2. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää munavaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.
3. Piirrä uunipellin kokoiselle leivin-paperille kaksi ympyrää, joiden halkaisija on 19 cm. Jaa taikina tasaisesti levyiksi, jotka ovat hieman ympyröitä pienemmät.
4. Kypsennä pohjia 180-asteisen uunin keskitasolla 10 minuuttia.
5. Tee marenki. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokerit ja vatkaa, kunnes valkuaisvaahto pysyy kulhossa vaikka kulhon kääntää ylösalaisin.
6. Levitä marenki esipaistettujen pohjien päälle. Ripottele pinnalle mantelilastut. Paista kakkupohjia 180-asteisessa uunissa vielä 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Jäähdytä pohjat.
7. Tee täyte. Sekoita sokerit kermaan ja vatkaa se vaahdoksi. Levitä toisen pohjan päälle kermavaahtoa ja pilko sen päälle mansikoita.
8. Nosta toinen pohja täytteen päälle ja koristele sekin kermavaahdolla ja mansikoilla. Brita-kakku on valmis tarjottavaksi.