Brandymarinadi porsaalle

10 min
3
0

Brandymarinadi porsaalle

GL
KA
LA
MA
MU
0
3
Teksti Maku-toimitus
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 1 dlvettä
  • 2 1/2 rklsuolaa
  • 2 1/2 rklfariinisokeria
  • 2 kplkanelitankoa
  • 1/2 tlneilikkaa (kokonaisia)
  • 4 dlvettä
  • 1/2 dlcalvadosia (tai brandya)
  • 2 rklrypsiöljyä

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Kuumenna vesi kattilassa. Lisää suola, sokeri, kanelit ja neilikat. Sekoittele, kunnes suola ja sokeri ovat liuenneet. Lisää joukkoon kylmä vesi, brandy ja öljy.

Kaada brandymarinadi porsaanlihojen päälle ja anna marinoitua viileässä 2–4 tuntia. Kääntele välillä, että liha maustuu tasaisesti.

*Annos riittää noin 800 g:lle porsaanlihaa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä