Maku

Benjamin makkaravartaat

20 min
0
0


 

Tulosta
Teksti Marja Samuli
Kuvat Petri Mulari, Mika Haaranen

Ainekset (4 annosta)

  • 600 ggrillimakkaraa (erilaisia, kuten Pennankieppiä, Ryynäriä, Aurangrilliä, Tulista- ja Pippurista grillimakkaraa)

Lisäksi

  • 1/2 dlsinappia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Paloittele makkarat sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Pujottele varrastikkuihin paloja vuorotellen niin, että kussakin vartaassa on jokaista makkaralajia. Grillaa kohtalaisella lämmöllä välillä vartaita käännellen, kunnes makkarapalat ovat kuumia ja saaneet kauniin paistopinnan. Nauti saman tien hyvän sinapin ja raikkaan kotimaisen salaatin kera.

MITÄ PIDIT?
0