Maku

BBQ naudan poskea

33 min
0
0

BBQ naudan poskea

Naudan poski on loistava liha, joka on parhaimmillaan suussa sulava grilliherkku. BBQ-kastike viimeistelee lihan mehukkaaksi.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 2 kgnaudan poskea
  • 2 tlsuolaa

BBQ-kastike

  • 1/2 dlöljyä
  • 1/2 dlmuscovadosiirappia
  • 1/2 dlmuscovadosokeria
  • 1/2 dlpunaviinietikkaa
  • 1/2 dlsoijaa
  • 1/2 kpltuore chili
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 30 ginkivääriä (2 cm pala)
  • 1 tlsavustettua paprikajauhetta
  • 1 tlmustapippuria

Tee näin

33 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN3 min

Yhdistä kaikki BBQ-kastikkeen ainekset ja sekoita tasaiseksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Poista naudan poskista ylimääräiset kalvot. Hiero suola naudan poskiin ja nosta ne uunivuokaan tai pataan. Kaada päälle noin puolet kastikkeesta ja peitä foliolla.

Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 3 tuntia.

Anna jäähtyä ja kaada pohjalla oleva liemi kattilaan. Kaada joukkoon myös loput BBQ-kastikkeesta. Keitä kastiketta kasaan, jotta siitä tulee sopivan paksua siveltäväksi lihojen päälle grillatessa.

Viimeistele naudan posket grillissä BBQ-kastiketta valellen.

Leikkaa lihat siivuiksi ja tarjoile esimerkiksi pitaleipien sekä coleslaw-salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä