BBQ-kanapizzapatongit

4
1

BBQ-kanapizzapatongit

Amerikkalaisessa klassikkopizzassa yhdistyy kana ja barbecue-kastike. Täytä patongin palat nyhtökanalla, sipulilla, BBQ-kastikkeella ja juustolla. Tyrkkää pizzapatongit uuniin ja ripauta kuplivien palojen päälle tuoretta korianteria.
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kplpatonki
  • 3 kplbroilerin koipi-reisiä (paistettuja)
  • 1 kplsipuli
  • 1 dlbarbecue-kastiketta
  • 150 gjuustoraastetta

Lisäksi

  • tuoretta korianteria
  • kevätsipulinvarsia
  • kermaviiliä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Halkaise patonki pituussuunnassa. Leikkaa puolikkaat muutamaan osaan ja nosta leivät leivinpaperin päälle uunipellille.

Poista broilerinkoivista nahka ja luut. Revi liha suikaleiksi kahden haarukan avulla.

Levitä ohut kerros barbecue-kastiketta patonkien pintaan. Täytä leivät nyhtökanalla ja silputulla sipulilla. Lisää täytteen joukkoon lisää barbecue-kastiketta. Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista pizzapatonkeja uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia kunnes juusto kuplii.

Ripottele päälle hienonettua kevätsipulia ja korianteria. Tarjoile pizzapatongit kermaviilin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä