Kotivinkki

Bataattipohjaiset pikkupizzat – tämän helpompaa pizzareseptiä et löydä!

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Bataattipohjaiset pikkupizzat valmistuvat näppärästi ilman vehnäjauhoa ja taikinan vaivaamista. Leikkaa bataatista ohuehkoja viipaleita, jolloin ne kypsyvät nopeasti. Täytä herkkupalat vaikkapa mozzarellalla ja ilmakuivatulla kinkulla.
GL
KA
4.5
0
Julkaistu: 21.9.2018


Reseptin ainekset (4 annosta)

Bataattipohjaiset pikkupizzat

  • 2pientä bataattia
  • 100 gtuorejuustoa
  • 1 pallobuffalomozzarellaa (125 g)
  • 100 gjuustoraastetta
  • 2 rkltuoretta hienonnettua oreganoa (tai 1 tl kuivattua oreganoa)
  • 75 gilmakuivattua kinkkua
  • 8aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 rkuvillirucolaa
Tulosta

Bataattipohjaiset pikkupizzat valmistuvat näin:

  1. Pese bataatti juuresharjalla ja leikkaa pitkittäin noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Sekoita tuorejuusto, mozzarella, juustoraaste ja oregano keskenään kulhossa. Levitä seos bataattiviipaleiden päälle. Lisää päälle ilmakuivattua kinkkua. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit puoliksi ja lisää bataattien päälle.
  3. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia, kunnes bataattiviipaleet tuntuvat pehmeiltä.
  4. Huuhtele rucola ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Levitä rucolaa pizzojen päälle.

Kommentoi »