Maku

Bataattiletut – nopea arkiruoka, josta lapsetkin tykkäävät

20 min
GL
MA
MU
VE
0
0

Bataattiletut ovat takuuvarma hitti, jos pinaatti- ja porkkanaletut kuuluvat jo perheesi arjen luottoruokiin. Tarjoa suolaiset letut puolukoiden ja kookoshiutaleiden kanssa.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

Bataattiletut

  • 1 (noin 500 g)bataatti
  • 1 ½–2 dlkeitinlientä
  • 1 prk (250 g)valkoisia papuja
  • 4 dlkaurahiutaleita
  • 2 rklvaahterasiirappia
  • 1 tlsuolaa

Paistamiseen

  • ½ dlrypsi- tai kookosöljyä

Lisäksi

  • 1 dlpuolukoita
  • ½ dlkookoshiutaleita

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Bataattiletut valmistuvat näin:

  1. Kuori ja keitä bataatti pehmeäksi.
  2. Valuta ja säästä keitinvesi.
  3. Sekoita ainekset keskenään tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
  4. Lisää tarvittaessa keitinlientä.
  5. Paista pieniä lettuja lettupannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.
  6. Tarjoa bataattiletut puolukoiden ja kookoshiutaleiden kera.

Vinkki!

Kurkkaa myös lapsiperheet-sivulle, josta löydät kymmeniä muita suosikkireseptejä ja ideoita iloisempaan arkeen.

MITÄ PIDIT?
0