5(2)
Banaanipannukakut
Gluteeniton
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
1.1.2007
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
1 dlmaissitärkkelystä
1/2 tlsuolaa
1 tlsokeria
2 1/2 dlkevytmaitoa
1 kplmunaa
2 kplbanaania
Paistamiseen
4 rklvoita
Tarjoiluun
200 gmaustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
3 rklsiirappia

Mittaa pannukakkutaikinan kuivat aineet kulhoon, lisää maito ja sekoita hyvin. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.

Sekoita muna ja viipaloidut banaanit taikinaan. Paista esimerkiksi lettupannulla pieniä banaanipannukakkuja. Tarjoa banaanipannukakut karpalohillokkeen, jogurtin ja siirapin kanssa.

2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.