Maku

Banaani-kinuskicupcake

1 h 5 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
45 min
MU
4.1
9
Julkaistu: 29.9.2008


Ainekset (12 kpl)

  • 2 kplbanaania (soseutettuna)
  • 3 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1 tlruokasoodaa
  • 1/2 tlkanelia
  • 1 dlfariinisokeria
  • 1 dlrypsiöljyä
  • 1 dlkinuskikastiketta

Kuorrute

  • 200 gtuorejuustoa (maustamaton)
  • 1 dlkinuskikastiketta
  • 1/2 dltomusokeria

Koristeluun

  • 4 rklkoristerakeita
Tulosta

Kääntele banaanisoseeseen keskenään sekoitetut jauhot, leivinjauhe, sooda ja kaneli.

Mittaa sekaan fariinisokeri, öljy ja kinuskikastike. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

Jaa banaani-kinuskitaikina paperisilla muffinivuoilla vuoratun muffinipellin koloihin. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään sähkövatkaimella. Nosta hetkeksi jääkaappiin viilentymään.

Kuorruta jäähtyneet banaani-kinuskicupcaket ja koristele juuri ennen tarjoilua nonparelleilla. Säilytä cupcaket viileässä.

9 kommenttia