Maku

Balsamicosipulit

50 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Sonja Blåberg
Kuvat Martti Leppä

Ainekset (1 annosta)

  • 1000 gsipulia (salotti)
  • 2 rkltuoretta rakuunaa

Liemi

  • 3 dlvettä
  • 3 dlbalsamiviinietikkaa
  • 1 1/2 dlhunajaa
  • 1 rklsuolaa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Kuori salottisipulit ja leikkaa ne halutessasi kahtia.

Kuumenna liemen ainekset kiehuvaksi ja lisää sipulit liemeen. Keitä, kunnes sipulit ovat läpikuultavia.

Lado sipulit vuorotellen rakuunan oksien kanssa puhtaisiin lasitölkkeihin. Kaada kuuma balsamicoliemi päälle ja sulje tölkit. Anna jäähtyä ja säilytä kylmässä.

•Balsamicosipulit sopivat alkupalatarjottimille sellaisenaan tai lisäkkeeksi liharuoille.

MITÄ PIDIT?
0