Levitä voitaikinalevyt leivinpaperin päälle uunipellille, noin 45 minuuttia ennen paistamista.
Valmista sillä välin täyte. Hienonna aprikoosit ja pistaasit tehosilppurissa. Lisää muna, sokeri, tärkkelys ja inkivääri. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Leikkaa taikinapyörällä jokainen taikinalevy kahdeksi neliöksi. Tee viillot joka kulmaan. Voitele levy munalla.
Nosta reilu lusikallinen aprikoositäytettä jokaiselle levylle. Nosta kulmat ylös ja nipistä keskeltä kiinni. Paina taikina tiukasti täytteen päälle, jotta se ei aukea paistamisen aikana.
Voitele baklavahyrrät vielä munalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes hyrrät ovat kypsyneet lehteviksi ja kauniin värisiksi.
Työnnä vastapaistettuihin baklavahyrriin puiset jäätelötikut tai pahviset juomapillit.
Valuta baklavahyrrien päälle hieman hunajaa ja hunnuta tomusokerilla.