Maku

Bajiya eli linssipallerot

8 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
8 h
GL
KA
LA
MA
0
0
Julkaistu: 2.11.2010


Ainekset (15 kpl)

  • 450 glinssejä (kuivattua, vihreää)
  • 30 dlvettä (liottamiseen)
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 kplkasvisliemikuutiota
  • 1 kplmunaa
Tulosta

Pane linssit likoamaan 7–8 tuntia ennen ruoanvalmistusta. Kuori lionneet linssit vähin erin käsien välissä hieroen. Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipulit. Pane kaikki ainekset kananmunaa lukuun ottamatta tehosekoittimeen ja käytä seos tasaiseksi. Lisää sekaan tilkka vettä, mikäli kone ei pyöri kunnolla. Lisää kananmuna ja sekoita massa tasaiseksi. Kuumenna 1 litra öljyä kuumaksi ja kypsennä siinä linssimassasta pyöriteltyjä pieniä pyöryköitä.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »