Maku

Aurinkoinen kalalautanen

35 min
GL
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Risto Autio
Kuvat Sami Repo

Ainekset (4 annosta)

  • 400 ggraavilohta
  • 400 graejuustoa
  • 1000 gkeitettyä uutta perunaa
  • 4 kplavokadoa
  • 1/4 tlsitruunapippuria (suolaton)
  • 4 rkltuoretta tilliä
  • 1/2 kplsitruunaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Leikkaa tuoresuolattu lohi tai kirjolohi ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa viipaleet pitkiksi suikaleiksi ja aseta ne säteittäin lautaselle. Asettele lautaselle uusia perunoita säännöllisin välein. Lusikoi väleihin reilusti raejuustoa.

Poista avokadoista kivet. Koverra hedelmäliha kuorista lusikalla ja muhenna kypsä avokado soseeksi. Kokoa reilu keko avokadososetta annoksen keskelle. Koristele annos tillillä ja sitruunaviipaleilla.Tarjoa kevyenä kesäruokana.

MITÄ PIDIT?
0