Aura-misu

1 h 25 min
5
0

Aura-misu

Teksti Anna-Mari Malkamäki
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 200 gtuorejuustoa
  • 1/2 dltomusokeria
  • 2 dlkuohukermaa
  • 260 gkeksejä (LU Bastogne)
  • 1 dlkahvijuomaa
  • 100 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Aura)

Päälle

  • 1/2 dlkaakaojauhetta
  • 1 1/2 dlvadelmia
  • 1 1/2 dlmustikoita

Tee näin

1 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN1 h

Vatkaa pehmeä tuorejuusto ja tomusokeri keskenään kulhossa. Vaahdota kerma ja kääntele se tuorejuustoseokseen.
Lado vuoan pohjalle vierekkäin puolet kekseistä ja sivele ne kahvilla.
Levitä päälle puolet täytteestä ja murustele pinnalle juusto.
Asettele päälle loput kekseistä ja kostuta. Levitä pinnalle loput täytteestä. Nosta aura-misuvuoka jääkaappiin vetäytymään noin tunniksi.
Siivilöi aura-misun päälle kaakaojauhetta ja viimeistele marjoilla ennen tarjoilua.
•Voit rakentaa tiramisun myös annosmaljoihin.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä