Maku

Artisokkaspagetti

25 min
KA
0
0

Artisokkaspagetin makumaailma on sekoitus sitruunaa, tomaattia, valkosipulia ja lehtipersiljaa. Maista ja ihastu!
Tulosta
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

Artisokkaspagetti

  • 300 gspagettia
  • 4 kpllatva-artisokkaa (keitetyt artisokkien pohjat)
  • 2 kpltomaattia (kypsää)
  • 1/2 kplkesäkurpitsaa
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 3 rkllehtipersiljaa (hienonnettuna)
  • 1 tlsuolaa (hiutaleita)
  • 1/2 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 4 rklparmesaanijuustoa (raastettuna)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0