Maku

Artesaanin pähkinä-appelsiini-suklaalevyt

1 h 40 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h
3
0
Julkaistu: 18.12.2013


Reseptin ainekset (4 kpl)

  • 400 gmaitosuklaata
  • 1 kplappelsiinia (luomu)
  • 30 gmakadamiapähkinöitä

Lisäksi

  • syötäviä kultahippuja tai pehmeitä sokerikuulia
Tulosta

Leikkaa appelsiinista kuorimaveitsellä läpikuultavan ohuita suikaleita. Keitä suikaleita hiljalleen sokeriliemessä (1/2 dl sokeria/1 dl vettä) noin 15 minuuttia. Leikkaa kuoret ohuiksi suikaleiksi. Puolita pähkinät.

Taittele leivinpaperista noin 10 × 15 cm:n kokoiset muotit suklaalle. Kiinnitä muotit kulmista nitojalla.

Paloittele maitosuklaa mikronkestävään astiaan. Sulata pienellä teholla välillä sekoitellen.

Jaa suklaa muotteihin. Ripottele päälle koristeet ja anna levyjen jähmettyä huoneenlämmössä.

Irrota levyt paperimuoteista ja paketoi artesaanin appelsiini-pähkinäsuklaalevyt sellofaaniin.

Kommentoi »